Garanti

Takets livslängd är en mycket viktig faktor när man skall välja tak.

Det skall på den ena sidan stå emot alla klimatiska utmaningar i generationer – och på den andra sidan skall det behålla sitt utseende. Det noggranna urvalet och bearbetning av leran garanterar att takteglen är gjorda för att användas i klimat med hårda belastningar.

Højslevs klassiska taktegel varken bleknar eller flagnar, de patinerar och blir bara vackrare med tiden. Generationers erfarenheter visar att Laumans glaserade och engoberade taktegel i stort sett inte ändrar sitt utseende genom åren.

Våra taktegel är underställda DS/EN 1304 (EU norm för taktegel) samt uppfyller alla krav härtill. Det lämnas en 30 års materialgaranti för frostbeständighet – Allmänna villkoren framgår av garantibeviset, som kan rekvireras efter uppläggning av taket.

Ladda ner garantibevis (exempel)

Bygg rätt hus redan från början

Det kostar lite mer att bygga ett helmurat hus, men det är en smart investering som betalar sig i längden. Innerväggar i tegel hjälper till att reglera temperaturen i bostaden genom att ackumulera värme och kyla. 

Läs mer

Hela skandinaviens tegelleverantör sedan 1911

Hos Randers Tegl brinner vi för det goda hantverket. Vi driver ett familjeföretag och vår konstanta produktutveckling tar avstamp i över 100 års erfarenhet, yrkesstolthet och glädje i att skapa nya innovativa tegelprojekt.

Vi är stolta över att kunna erbjuda marknadens bredaste sortiment med tegelprodukter från tegelverk i Tyskland och Danmark.

Läs mer om A/S Randers Tegl

Beställ vårt nyhetsbrev

Anmäl dig och få information om nya projekt, produkter och annat intressant från Randers Tegl.

Randers Tegl Sverige AB   ·   Magasinsgatan 5   ·   541 34 Skövde   ·   T: +46 500 - 41 41 00   ·   info@randerstegl.se   |   © 2015  -  Randers Tegl A/S