27 cm falstegel 

27 cm falstegel används istället för formad sten i normalformat för rationell murning av dörr- och fönsteröppningar i bakmurar, vid murverk med 190 mm isolering.

Kan som rullskift användas för murning av bottenstycken i fönsteröppningar. 27 cm falstegel - med 4 cm extra som förenklar murning av dörr- och fönsterfalsar i murverk med 190 mm isolering.

Format:
Extra långt normalformat
268 x 108 x 54 mm

Sågspånshåltegel för bakmur med "mjukstruken" yta för puts och vattenskurning.

Packat på pallar med 112
stenar med plastkåpor.

Download produktblad.

Bygg rätt hus redan från början

Det kostar lite mer att bygga ett helmurat hus, men det är en smart investering som betalar sig i längden. Innerväggar i tegel hjälper till att reglera temperaturen i bostaden genom att ackumulera värme och kyla. 

Läs mer

Hela skandinaviens tegelleverantör sedan 1911

Hos Randers Tegl brinner vi för det goda hantverket. Vi driver ett familjeföretag och vår konstanta produktutveckling tar avstamp i över 100 års erfarenhet, yrkesstolthet och glädje i att skapa nya innovativa tegelprojekt.

Vi är stolta över att kunna erbjuda marknadens bredaste sortiment med tegelprodukter från tegelverk i Tyskland och Danmark.

Läs mer om A/S Randers Tegl

Beställ vårt nyhetsbrev

Anmäl dig och få information om nya projekt, produkter och annat intressant från Randers Tegl.

Randers Tegl Sverige AB   ·   Magasinsgatan 5   ·   541 34 Skövde   ·   T: +46 500 - 41 41 00   ·   info@randerstegl.se   |   © 2015  -  Randers Tegl A/S