Murverksanvisning

När vi levererar samtliga ingående produkter till ett murverk erbjuder en service som kallas murverksanvisning.

Utifrån bygghandlingar från arkitekt och konstruktör gör vi en optimering av tegelfasaden för att säkerställa att de kan uppföras på ett korrekt och riktigt sätt och med rätt ingående produkter.

Vi tar fram ritningar på tegelfasaderna med rörelsefogar, balkar etc som skickas ut för granskning av kund. Ritningarna baseras alltid på fasader och detaljer från arkitekt och konstruktör. Efter att våra handlingar varit ute för granskning och godkänts av kund stämplas de om till Bygghandling varpå de läggs till grund för entreprenaden. Vid frågor om Murverksanvisning kontakta oss på konstruktion eller någon säljare.

Bygg rätt hus redan från början

Det kostar lite mer att bygga ett helmurat hus, men det är en smart investering som betalar sig i längden. Innerväggar i tegel hjälper till att reglera temperaturen i bostaden genom att ackumulera värme och kyla. 

Läs mer

Hela skandinaviens tegelleverantör sedan 1911

Hos Randers Tegl brinner vi för det goda hantverket. Vi driver ett familjeföretag och vår konstanta produktutveckling tar avstamp i över 100 års erfarenhet, yrkesstolthet och glädje i att skapa nya innovativa tegelprojekt.

Vi är stolta över att kunna erbjuda marknadens bredaste sortiment med tegelprodukter från tegelverk i Tyskland och Danmark.

Läs mer om A/S Randers Tegl

Beställ vårt nyhetsbrev

Anmäl dig och få information om nya projekt, produkter och annat intressant från Randers Tegl.

Randers Tegel AB   ·   Malmövägen 503-32   ·   233 64 Bara   ·   T: +46 40 60 80 300   ·   info@randerstegl.se   |   © 2015  -  Randers Tegl A/S