Visuella verktyg 

Med våra visuella verktyg kan du få inspiration till ditt byggprojekt. Vi har verktyg för visning av priser samt visualisering av tak, beläggningar, murverk och fogfärger. Lycka till!

 

Visualiseringsverktyg

Online visualiseringsverktyg visualisera ditt hus med fasadtegel, taktegel samt marktegel. Välj mellan olika hustyper, kombinera fritt ur vårt sortiment med fasadtegel, taktegel och marktegel.

Testa verktyg

MY ROOF

Online-verktyg för visualisering av ditt nya tak på din bostad. Allt du behöver är ett foto av bostadens fasad. Du är sedan redo att gå på upptäcktsfärd i vårt breda sortiment med klassiskt och modernt taktegel. MY ROOF finns även som app till iPad i Apples App Store.

Testa verktyg

Bygg rätt hus redan från början

Det kostar lite mer att bygga ett helmurat hus, men det är en smart investering som betalar sig i längden. Innerväggar i tegel hjälper till att reglera temperaturen i bostaden genom att ackumulera värme och kyla. 

Läs mer

Hela skandinaviens tegelleverantör sedan 1911

Hos Randers Tegl brinner vi för det goda hantverket. Vi driver ett familjeföretag och vår konstanta produktutveckling tar avstamp i över 100 års erfarenhet, yrkesstolthet och glädje i att skapa nya innovativa tegelprojekt.

Vi är stolta över att kunna erbjuda marknadens bredaste sortiment med tegelprodukter från tegelverk i Tyskland och Danmark.

Läs mer om A/S Randers Tegl

Beställ vårt nyhetsbrev

Anmäl dig och få information om nya projekt, produkter och annat intressant från Randers Tegl.

Randers Tegel AB   ·   Malmövägen 503-32   ·   233 64 Bara   ·   T: +46 40 60 80 300   ·   info@randerstegl.se   |   © 2015  -  Randers Tegl A/S