NAMNTEGEL

 

INGRAVERING I TEGEL. SÄTT PRICKEN ÖVER I:ET MED ETT INGRAVERAT BUDSKAB ELLER GRAFIK PÅ DIN FASAD

 

Drömmer du om en unik fasad – eller vill du hälsa dina gäster välkomna med ett budskap vid ytterdörren? Vi har teknologin till att ingravera budskap och grafik i tegel.

 

Graveringen sker med laser, graveringen bränns in i det översta lagret i tegelstenen. Det översta lagret bränns bort i teglet och skapar därmed en synlig färskillnad. Pigment tillförs i processen. Slutresultatet beror på yta, struktur och färg på tegelstenen.

 

På visst tegel blir ingraveringen mer markant än på andra. Vi hjälper gärna till med att frågor kring ingravering i tegel. Maila oss på info@randerstegel.se Skriv gärna "NAMNTEGEL" i rubriken.

 

 

MÖLJIGHET ATT FÅ UPP TILL 3 STENAR INGRAVERADE I SAMMA BESTÄLLNING.

 

Ingraveringen beställs via någon av våra återförsäljare – eventuellt samtidigt i samband med din order av tegel till ditt projekt.

 

Ladda ner mappen med uppsättning av grafik eller budskap nedan och bifoga den tillsammans med din beställning. I mappen har du möjlighet att välja olika typsnitt, de vanligaste i Microsoft Word är tillgängliga, samt möjlighet att placera texten på din tegelsten. 

 

Ladda ner guide
Ladda ner mapp till tegel i danskt normalformat 
Ladda ner mapp till tegel i Ultima format

 

 

Mappen innehåller danskt normalformat samt Ultima långformat. Vill du ha flera olika budskap ingraverade så kopierar du mappen. En mapp per budskap.

 

Vägledande pris - 1700kr - (gäller ingravering av max 3 olika tegelstenar).