Kontakta oss tidigt i planeringsfasen!

 

Kontakta oss på Randers Tegel redan i planeringsfasen! Våra säljare och konstruktörer har stor erfarenhet av att ingå som lösningsorienterade partner i projekten där en riktig lösning är avgörande för ekonomi, säkerhet och det estetiska uttrycket.

Gäller det tegel till fasad hjälper Randers Tegel dig med en fullständig murverksprojektering. Detta innefattar dimensionering av tegelbalkar, kramlor, armering och konsoler. Vi mängdar även allt material du behöver för att mura; tegel, bruk, glidskikt med mera. Vid murverksprojektering tar vi också fram kompletta ritningsunderlag för murarbetet med balkar, rörelsefogar och armering inritade. För dessa uppdrag tillämpar vi och följer ABK 09

 

Gäller det taktegel hjälper Randers Tegel dig med komplett beräkning och offert för ditt tegeltak. Förutom taktegel med nödvändiga tillbehör har vi också ett heltäckande program av produkter för taksäkerhet. Kontakta oss så hjälper vi till!

 

Marknadens bredaste kunskap

 

Tegelprover på fasad och tak för just ditt projekt.

 

 

Rådgivning och experthjälp för smarta mur- och takverkslösningar.

 

 

Teknikavdelning för mur- och takverks- projektering och kalkylering. 

 

 

Fasadtegel, taktegel och marktegel.


 

 

Säljare med stor kunskap och lång erfarenhet.

 

 

Fasad-, tak- och marktegel- utställningar.

 

Bygg rätt hus redan från början

Det kostar lite mer att bygga ett helmurat hus, men det är en smart investering som betalar sig i längden. Innerväggar i tegel hjälper till att reglera temperaturen i bostaden genom att ackumulera värme och kyla. 

Läs mer