VÅRA PREFAB FABRIKER

 

RANDERS TEGEL AB HAR GENOM SINA TVÅ PREFAB FABRIKKER BRANCHENS STÖRSTA KAPACITET OCH KUNNANDE. CARLSBERG BJÆLKER™ LIGGER MED SINA NYBYGGDA LOKALER I DIREKT ANSLUTNING TILL HAMMERSHÖJ TEGLVERK. BARA PREFAB LIGGER I DIREKT ANSLUTNING TILL RANDERS TEGEL AB;S HUVUDKONTOR I BARA.

 

Vår specialkompetens på området gör att vi kan realisera även de mest krävande tegelprojekten. Samtidigt säkrar vår unika produktionsmetod en teknisk, ekonomisk och visuellt överlägsen lösning varje gång.

 

En av styrkorna med prefabricerade tegelelement från RANDERS TEGEL AB är att våra produkter består till största delen av tegel – inte betong. Det gör att tegelkonstruktionen arbetar naturligt tillsammans med resten av tegelkonstruktionen utan risk för sprickbildning eller avskalning. Det innebär också att våra element medverkar till att skapa eleganta lösningar med större arkitektonisk frihet och färre dilatationsfogar.

 

ALLT ÄR MÖJLIGT

 

Om du kan rita det, så kan vi bygga det. Det är så vi säger på RANDERS TEGEL AB. Vi löser alla tänkbara uppgifter med prefabricerade tegelelement och har stor erfarenhet som vi gärna delar med oss av. Våra rådgivare är vana vid att tänka kreativt och är redo att utmana invanda tankebanor i alla faser – från projektstadiet till byggplatsen. På så sätt har vi varit med och skapat unika och uppseendeväckande lösningar i hela världen.

 

TEGEL FRÅN ANDRA PRODUCENTER

 

Vår stora expertis inom prefabricerade tegelkonstruktioner ger upphov till både nationella och internationella förfrågningar. Det innebär att vi har stor erfarenhet inom rådgivning och beräkning av unika konstruktioner, men också att vi är vana vid att arbeta med tegel från en lång rad leverantörer, både på hemmaplan och utomlands. När materialet är tegel är vi på hemmaplan.

BESPARINGAR OCH OPTIMERING

 

Vi har branschens största erfarenhet av att realisera visionära tegelprojekt. Vår expertis inom dimensionering och optimering av tegelkonstruktioner resulterar ofta i att vi hittar nya flexibla lösningar tillsammans med arkitekter och entreprenörer. Det innebär att de tekniska egenskaperna förbättras, att lösningen blir mer elegant, och att vi oftast kan sänka totalkostnaden för hela projektet.

 

Våra rådgivare har stor erfarenhet av att ingå som lösningsorienterade partner i krävande projekt där en riktig lösning är avgörande för ekonomi, säkerhet och det estetiska uttrycket.

 

VI SÄTTER STANDARDEN

 

Det är inte utan anledning som RANDERS TEGEL AB efterhand har blivit synonymt med prefabricerade tegelbalkar. Vår speciella spännarmeringsteknik har idag blivit standard för prefabricerade balkar eftersom vår konstruktion är tekniskt överlägsen jämfört med slakarmerade konstruktioner. Vår kärnkompetens är att arbeta lösningsorienterat och kompromisslöst med alla typer av tegelkonstruktioner.

 

KOMPROMISSLÖS NOGGRANNHET

 

Alla element från RANDERS TEGEL AB beräknas och konstrueras av egna konstruktörer. Här går praktik och teori upp i en högre enhet när ingenjörernas beräkningar och ritningar realiseras. Varje projekt baseras på detaljerade beräkningar och alla konstruktioner levereras med föreskriven dokumentation.

 

Vi ställer stora krav på de externa leverantörer vi väljer att arbeta med. Exempelvis använder vi uteslutande konsoler av högsta kvalitet.

 

PRODUKTIONEN

FRÅGOR, BERÄKNINGAR OCH OFFERTER

 

ill du ha goda råd eller offert på en beräkning kan du kontakta våra konsulenter eller skicka relevant information direkt till RANDERS TEGEL AB. Hitta rätt under KONTAKT

 

När du skickar ritningsmaterialet digitalt är det viktigt att:

  • Materialet är i PDF-format där måtten är utsatta i ritningen, ev. kompletterat med ritningar i formatet DWG.
  • Filerna bör innehålla information om plan, snitt och fasad.
  • Övriga upplysningar kan anges i e-post eller bifogas som Word-dokument.