Ultima

Ultima är en serie av slagna tegelstenar i långformat. Ultima-tegelstenen mäter två vanliga tegelstenar i längden, medan höjden endast är 38 mm. Det långa formatet skapar ett unikt och distinkt uttryck. Det självklara valet för exklusiva projekt. 468 x 108 x 38 mm.

Dina val:

Ultima - unika tegelstenar

Ultima är en rad slagna tegelstenar i långformat. Varenda tegelsten är ett litet konstverk. Inga tegelstenar är identiska – ytan och utseendet varierar. Detta skapar ett unikt och distinkt uttryck i det färdiga murverket – och tillför en extra dimension till den arkitektur tegelstenen blir en del av.

Ett materialval, som är så organiskt och detaljerat som Ultima, sticker inte bara ut – det berikar projektets generella utseende och de övriga materialen som ingår i det. Det är blandningen av lugna upprepningar och variation i murverket, som skapar ett beundransvärt resultat, med plats för ett gott leverne.

När man vill skapa bästa möjliga atmosfär för ett modernt liv spelar allt in. Den omgivande miljön, klimatet, den perfekta materialanvändningen, rummet och en snygg och komfortabel inredning. Kombinationen blir en oföränderlig konstruktion av välmående, där även de minsta detaljerna spelar en central roll.

Det är arkitektur med ett syfte: Att skapa ett gott leverne för de människor som vistas i och omkring den.

Längden av två standardtegelstenar

När du skapar unik arkitektur räcker det inte alltid med goda idéer. Stora konstruktioner tar hänsyn till alla små detaljer. Ljuset. Skuggorna. Allt.

I verkligheten är Ultima bara visionär arkitekturs ödmjuka tjänare. En liten bricka i kreationen av magnifika och fascinerande rum, fulla av atmosfär. Det är en kickstart för innovativa visioner, som blir en del av något större. Och d Den bidrar med ett format som tillför en extraordinär dimension till alla projekt. Ultima är mjukstrukna slagna tegelstenar i ett nytt exklusivt format. 468 x 108 x 38 mm. Ett format utöver det vanliga.

Det långa formatet – samma längd som två vanliga tegelstenar – kan skapa något som andra tegelstenar inte kommer i närheten av. De vackra ytvariationerna, de utsökta kurvorna och de otaliga hårdbrända detaljerna skapar ett exklusivt uttryck. Murverk handlar om repetition. Med sin höjd på endast 38 mm har Ultima-tegelstenarna en sofistikerad effekt på alla fasader de blir en del av. Ultimas vertikala repetition och långsträckta horisontella uttryck innebär att ett Ultima-murverk är en garanti för ett karakteristiskt och unikt utseende. Varje gång.

Ultima har formatet för att skapa något extraordinärt. Ett format som är designat för perfektion, och som gör Ultima till det självklara valet när häpnadsväckande murverk för fantastiska hem ska skapas. Tillverkade av naturliga och hållbara material och brända för att göra intryck.

Upptäck hur våra mest exklusiva tegelstenar kan förverkliga de bästa idéerna till levande och pulserande arkitektur.