HELA SKANDINAVIENS TEGELLEVERANTÖR SEDAN 1911


GRUNDEN TILL RANDERS TEGL-GRUPPEN LADES 1911, DÅ CARL PIPER KÖPTE SITT FÖRSTA TEGELVERK I DANMARK. SEDAN DESS HAR DET GÅTT SPIKRAKT FRAMÅT MED UPPKÖP AV TEGELVERK OCH FÖRSÄLJNINGSAKTIVITETER I SKANDINAVIEN OCH TYSKLAND.

RANDERS TEGEL AB

På den svenska marknaden erbjuder Randers Tegel AB med sina styrkor ett starkt kunderbjudande med hög kvalitet och service till den svenska marknaden.

Än idag är både Randers Tegl ett familjeföretag med familjen Piper i spetsen för verksamheten.

Koncernens samlade aktiviteter gör Randers Tegl-Gruppen till en av Nordeuropas ledande tegelproducenter – med störst kapacitet och sortiment. 

Vi brinner för det goda hantverket och våra moderna produkter är resultatet av många generationers erfarenheter inom tegel.

Vi är stolta över att kunna erbjuda marknadens bredaste sortiment med produkter i tegel från tegelverk i Tyskland och Danmark och tegelbalkar från både Sverige och Danmark

Vår konstanta produktutveckling utgår ifrån över 100 års erfarenhet, yrkesstolthet och nyfikenhet på att skapa nya innovativa tegelprojekt.

Vi vill vara ansvariga producenter och därför utvecklas våra tegelverk och balkfabriker löpande med nya avancerade anläggningar för att säkra en grön och hållbar produktion med goda arbetsförhållanden.

A/S Randers Tegl, Mineralvej 4, Postboks 649, DK-9100 Aalborg
E-mail: info@randerstegl.dk