TAKAKADEMIN

Takakademin är en utbildning för Randers Tegls taktegel produkter. Takakademin är uppbyggd i 3 steg för att ge er kunskap om våra takprodukter och hur de används för att ni ska känna er trygga i er rådgivning, och därmed kunna erbjuda era kunder det bästa alternativet inom taktegel.

 


Takakademin.

Takakademin är en digital eller fysisk utbildning för Randers Tegls taktegel produkter. Takskolan är uppbyggd i 3 steg för att ge er kunskap om våra takprodukter och hur de används. Efter att ha gått igenom alla 3 steg är målsättningen att ni ska känna er trygga i er rådgivning, och därmed kunna erbjuda era kunder det bästa alternativet inom taktegel.

Naturligtvis går det att hoppa mellan stegen, och önskas det så kan vi även skräddarsy en utbildning just för er.

Steg 1.
Äkta taktegel – Tegel, skillnader mot betong och patina.

Steg 2.
Läggning och tillbehör - Läggning, förarbete & takpapp och tillbehör.

Steg 3.
Taksäkerhet - Taksäkerhet, regler och sortiment.

Format.
Den digitala takakademin kommer att hållas i Microsoft TEAMS, där ni som deltagare kan ansluta både via TEAMS, och direkt i webbläsaren om ni inte har tillgång till TEAMS. Inga tekniska förkunskaper krävs och vi hjälper gärna till innan mötet för att säkerställa att allt fungera som det ska. Utbildningarna tar ca 30–40 minuter per steg, beroende på frågeställningar och diskussioner. Där är ingen begränsning på hur många deltagare ni kan vara på utbildningen.

Anmälan.
Anmälan och deltagande i utbildningarna är kostnadsfritt och en del av Randers Tegels serviceerbjudande. Vi håller utbildningarna löpande, och bokar in den tid som passar er bäst. Du väljer själv om du vill delta på fysiska eller digitala utbildningar. Anmälan sker under respektive utbildningar.